Kan du digital markedsføring og vil jobbe i et spennende start-up?

Vi ser etter en ung og ambisiøs person som skal bidra til å bygge blinck som brand og selskap.

Hovedvekten av arbeidsoppgavene vil ligge innenfor markedsføring med hovedvekt på digitale verktøy og kanaler. Har du erfaring og kunnskap fra Growth hacking, kampanjer på FaceBook, Google mm, er det en god start.

I tillegg vil du være ansvarlig for å koordinere ulike markeds- og nettverksaktiviteter, og du vil være engasjert med koordinering av frilansere, oppdrag og kunder. Som i andre start-ups vil det være en miks av arbeidsoppgaver. Vi ser derfor etter en person som er engasjert, arbeidsglad, kjapp i hodet - og som er glad i kunder.

Den rette kandidaten er pliktoppfyllende og strukturert, og har et godt øye for det kreative og visuelle. Vi tror du har en Bachelor eller Master i markedsføring, gjerne relativt nyutdannet. Riktig erfaring kan kompensere for annen studiebakgrunn. Interesse for foto, film og visuell kommunikasjon er en fordel.

Miljøet bærer preg av høy aktivitet, og hverdagen vil bestå av mange ulike oppgaver. Tiltredelse snarest mulig.

Interessert? Kontakt Øyvind Lundgreen på 948 58 402 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Om blinck: blinck er et spennende start-up som leverer foto og film til bedrifter overalt i Norge, via dyktige frilansere. blinck gjør det enklere å være kunde, og sikrer kundene leveranser til riktig tid, riktig pris og med riktig kvalitet. blinck leverer alt fra portrett-, dokumentasjon- og illustrasjonsfoto, til facebook-, reklame- og profilfilmer. blinck bygger Norges viktigste nettverk av frilans-fotografer, videografer og andre innholdsprodusenter, og tilbyr one-stop-shop for foto og film i hele landet. Sammen med flere spennende søsterselskaper holder vi til i et dynamisk miljø i Kongens gate, midt i Oslo sentrum. For mer info, se www.blinck.no 

Les mer …

Nicolai Aass til blinck

En dreven og kreativ produsent og regissør tar ansvaret for videreutvikling av videosatsningen til blinck!

Vi i blinck er veldig fornøyd med å ha fått Nicolai Aass med på laget. Nicolai er en erfaren og dynamisk produsent og regissør, og tar nå ansvaret for å utvikle vår videosatsning videre.
Markedet for bedriftsvideoer til alle digitale flater som nettsider, intranett, sosiale medier, mm er i meget stor vekst, og blinck tilbyr en god bredde av produkter og tjenester. 

Nicolai har jobbet innen film og video siden 2002 og har bred erfaring innen ulike kategorier film; fra reklame- og opplæringsfilm til dokumentarfilmer og ulike typer oppdragsfilm. Nicolai er kjent for å være effektiv og flink til å ivareta kunders behov, samtidig som han tilfører prosjektene det ”lille ekstra”. Nicolai har solid erfaring fra reklamebransjen, og har de seneste tre årene drevet Proviant Film, noe som har gitt ham mulighet til å håndtere noen av Norges største merkevarer. Nicolai er en dreven regissør og en erfaren produsent, og har ofte kledd rollen som klipper, noe som har gitt ham innsikt i samtlige faser av videoproduksjon.

I blinck vil Nicolai bistå både våre kunder og våre innholdsprodusenter med å løse visuelle behov. Nicolai vil også fortsette utviklingen av vårt nettverk av frilans innholdsprodusenter.
blinck ønsker å tilby kvalitetsressurser i alle deler av landet, og interesserte frilansere er svært velkomne til å ta kontakt!

 

 

Les mer …

Kundeeksempel - Kompan

Vi i blinck er heldige og jobber med masse spennende kunder. Her er et prosjekt vi har bidratt med nylig for Kompan; verdens fremste leverandør til lekeplasser.

Kompan utvikler, produserer og markedsfører et omfattende sortiment av lekeapparater som dekker alle aldersgrupper. Konseptet er å fremme trivsel og den fysiske, mentale og sosiale utviklingen av barn gjennom lek - som oppsummeres i tre viktige fordeler med lek: Helse, læring og sosial inkludering.

Alle Kompans lekeplasser er designet fra grunnen av for bedre oppvekstvilkår for helse og læring, samt for å tilby et lekkert utseende, høy lekeverdi, kompromissløs sikkerhet, unike nyvinninger og holdbar kvalitet.

blinck har bistått Kompan med visuell dokumentasjon av de nyere prosjektene deres i Oslo. Bildene skal brukes på web, i produktkataloger, årbøker og annet salgs- og informasjonsmateriell.

Fotograf fra blinck: Trygve Indrelid. Nedenfor ser du flere av bildene.

 

Les mer …

Kundeeksempel - Maverick Concepts

Fotografering av flotte næringslokaler for Maverick Concepts

blinck jobber med kunder innenfor mange ulike områder og bidrar med profesjonell visuell kommunikasjon. I dette tilfellet skulle Hydros Pensjonskasse og Akershus Eiendom leie ut flotte næringslokaler i Vækerø Park på Lilleaker, og hadde behov for gode konseptuelle bilder for presentasjonsformål.

I regi av Maverick Concepts har blinck bidratt til å presentere konseptet på en spennende og attraktiv måte. 

Fotograf fra blinck var Nadia Frantsen. Nedenfor ser du flere av bildene i en collage.

Les mer …

blinck søker leder for videosatsningen

Videoansvarlig i blinck får muligheten til å delta i utviklingen av et spennende selskap, med store og høye ambisjoner. Fra starten vil ansvaret omfatte alt som har med videoproduksjon å gjøre; produktansvar, ansvar for frilans produsenter og for gjennomføring av prosjekter.

Dette er en spennende rolle for en faglig dyktig og selvgående person - en nøkkelrolle i nystartet selskap.

Produktansvar:
Ansvar for å definere produkter som er attraktive i markedet, og som skal leveres av blinck-systemet. Utvikling av produkter, testing, prising og posisjonering. Bidrag i innsalgsprosesser.

Produsentansvar:
blinck leverer tjenester via eget nettverk av frilans innholdprodusenter. Ansvar for å rekruttere og videreutvikle nettverket i samsvar med markedsbehov og -potensiale. Sosiale og faglige arrangementer for å sikre god dialog, tilfredse og kompetente videografer i samarbeid med fotoansvarlig i blinck.

blinck studio:
blinck har behov for å videreutvikle eget studio i Kongens gate. Videoansvarlig vil få ansvar for implementering av dette, i samarbeid med fotoansvarlig i blinck.

Kundeprosjekter:
I starten vil blinck ha en betydelig rolle i gjennomføringen av konkrete kundeprosjekter. Over tid vil blincks rolle form av praktisk gjennomføring bli mindre, mens rådgivning og kvalitetskontroll blir viktigere elementer. Videoansvarlig må ha bred erfaring fra alle deler av praktisk videoproduksjon; regi, opptak, redigering og etterbehandling ved hjelp av relevant programvare - fra mindre og mer komplekse prosjekter - i studio og på location. Prosjekter vil variere fra studioproduksjoner ifbm. selskapspresentasjoner, produktpresentasjoner, opplæring og blogger, til eventproduksjoner og videoer for sosiale medier mm.

Vi leter etter en hands-on person som:
Har erfaring med alle ledd i en film(video) produksjon, fra ide til gjennomføring.
Har variert og bred produksjonserfaring - som forstår dagens behov for mediemix.
Har erfaring fra utvikling og gjennomføring med ulike former for produksjon; Reklame, animasjon, motion graphics og reportasje.
Har gode forståelse for produksjonslinje for malbaserte filmer (korte reklamefilmer, innholdsproduksjon)
Har god teknisk innsikt og kan / har jobbet bak kamera, så vel som med redigering og lyssetting.
Er komfortabel i rollen som regissør og produsent.
Er idérik og løsningsorientert med stor gjennomføringsevne.
Erfaring med studioproduksjoner er ett pluss.

Administrativ kompetanse og erfaring fra vellykket styring av prosjekter er viktig.
Gode samarbeids- og kommunikasjonevner, vilje til å brette opp ermene, og en “get-the-job-done” holdning er avgjørende for å lykkes - i tillegg til solid digital kompetanse.

Er du interessert - ta kontakt med Øyvind Lundgreen snarest.
Mobil: 948 58 402 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Les mer …

  • 1
  • 2