Hvorfor velge blinck?

blinck kan visuell kommunikasjon og vil hjelpe din organisasjon med det dere behøver av profesjonelle foto- og videotjenester

Enkelt

Det er superenkelt å være kunde hos oss. Lett og raskt å bestille, og prisen er alltid som avtalt. Du behøver ikke lenger kaste bort tid ved å google eller spørre kolleger om hvem i all verden du skal kontakte for ditt visuelle innholdsbehov. blinck utfører oppdrag over hele landet via Norges største nettverk av innholdsprodusenter. Gjennom vår One-stop-shop tilbyr vi en stor bredde i produkter og tjenester.

Forutsigbart

Reduser risikoen når du kjøper foto- og videotjenester. Vi bruker tid på å lære kundene å kjenne; og på å forstå behovene. Med tung erfaring innen visuell kommunikasjon kan vi bidra med gode råd. Vit hva du får - når det blir utført og levert - og hvordan det blir levert.

Kvalitet

Uansett behov, forventer du profesjonell kvalitet i sluttproduktet. Når du bestiller fra blinck, tar vi ansvar for kvaliteten, inkludert profesjonell etterbehandling og kvalitetssikring. Det er resultatet som betyr noe.

Selv om blinck er nye på markedet som selvstendig aktør,  har vi mange års erfaring med å levere høy-kvalitets foto- og videotjenester til krevende kunder, og med landets største nettverk av frilans fotografer, videografer og droneoperatører, dekker vi hele Norge.

Har du bruk for for eksempel:

  • Eventfoto i Trondheim?
  • Portretter eller videoblogg i Oslo?
  • Dronefilm i Bergen?
  • Landskapsbilder i Bodø?
  • Ilustrasjonsfoto til magasiner eller nettsider i Kristiansand?

Kontakt oss. Vi matcher ditt konkrete visuelle behov mot den riktige innholdsprodusent i vårt nettverk, og vi tar ansvaret for kvaliteten og leveransen.

Vi er glødende opptatt av å tilføre verdi ved å løse det vi vet er reelle kundeutfordringer. Kontakt oss med en forespørsel, og vi gir deg raskt et tilbud - med en endelig pris.

Har du behov for portretter til hjemmesiden, dekning av en event eller kanskje en informasjonsvideo? Dronefoto eller -video? Via søsterselskaper har blinck også tilgang til betydelig kompetanse og leveransekapasitet innenfor bl.a. 3D animasjon og visualisering, VR, mm. Vi kan levere spennende prosjekter!

Prøv oss - Vi liker utfordringer!

Del siden: