Hvem er blinck?

blinck leverer profesjonelle foto- og videotjenester til bedriftsmarkedet og offentlig sektor. Vårt leveransesystem bygger på infrastrukturen til vårt søsterselskap Inviso AS, som fokuserer spesielt på eiendomsmarkedet. Et landsdekkende nettverk av fotografer, videografer og droneoperatører som fungerer enkelt og forutsigbart sammen med profesjonell kundeservice og en ledende teknologiplattform.

blinck kan visuell kommunikasjon og er en profesjonell leverandør av foto- og videotjenester. Våre fotografer, videografer og droneoperatører er faglig dyktige innenfor sine områder, og alle droneoperatører er sertifiserte.

blinck tilbyr en ny måte å løse visuelle kommunikasjonsutfordringer på. Enklere, mer forutsigbart og med topp kvalitet.

blinck leverer produkter innenfor visuell kommunikasjon, informasjon og dokumentasjon.

blinck har allerede Norges viktigste nettverk av dyktige fotografer, videografer og seritifiserte droneoperatører. Via effektive og kompetente bildedesker gjør vi profesjonell etterbehandling og redigering. Fordi vi driver smart og benytter dyktige frilans innholdsprodusenter leverer vi til attraktive priser.

blinck er en del av det aktive eierselskapet Plastilin Gruppen, som med datterselskaper som bl.a. Inviso, Vy, Skalar, Brick Visual og Xvision utgjør et digitalt kommunikasjonshus.

Del siden: